I vårt grannland Norge är det vanligt att gå på tur, det vill säga att man tar en tur ut i naturen. Man kan väl inte generellt säga att vi är sämre i Sverige. Vår Svenska natur har mycket att erbjuda och vi har också närhet till många goda naturupplevelser här hemma också.

Kan vara så att man är lite hemmablind och inte tar sig tid att upptäcka det som kanske finns runt knuten. För om man börjar undersöka så kan det finnas fina vandringsleder inte allt för långt borta. Om man inte har koll så kan man kolla med sin närmaste turistbyrå vad som erbjuds i naturväg.

Här kommer vi att ge dig tips på bra naturupplevelser på här hemma i Sverige men också utomlands. Vi har en önskan om att fler skulle upptäcka den fantastiska natur vi har och få känna friheten när man sitter på ett högt berg och få se en fantastiks utsikt och en bedårande solnedgång.

Även kring våra större städer som till exempel, Stockholm så finns det närhet till fantastiska naturupplevelser, det är något vi också kommer att beskriva. Vi hoppas att du kommer att hitta något läsvärt på denna sida, så välkommen att börja utforska vår sida.