När man ska iväg på vandring försöker man packa med sig grejer som är lätta, inte tar plats och som i slutändan inte skapar nedskräpning. Ta det ett steg längre och handla Zero Waste produkter som du kan ta med dig på sommarens vandringar!

Zero Waste är ett sätt att leva med så få avtryck som möjligt. Det är otroligt svårt idag att leva Zero Waste, när allt som vi håller på med är mer eller mindre kopplat till konsumtionssamhället som är. Man ska hela tiden ha den fräschaste mobilen eller så ska man ha den nyaste jackan. Det är därför viktigt att försöka ta sig ifrån det tankesättet och handla grejer som är bättre för oss och naturen.

Produkter som är Zero Waste är skapade genom återvunna material och är därför med mycket mindre klimatavtryck än att köpa det nyaste hela tiden. Ibland så kan det finnas en del charm i att ha återvunnet material också, eftersom man känner sig lite som en miljöhjälte. Kolla online för att komma till en butik med bra produkter för att leva Zero Waste och som du kan ta med dig till sommarens turer!