Att gå på vandringar är ofta förknippat med alla typer av väder. Därför ska man självklart vara väl utrustad för allt som kan tänka sig komma. Regnväder vill man ha regnkläder till, soligt väder vill man ha solglasögon. Det säger sig egentligen självt, men många brukar kunna glömma att skaffa solglasögon inför sin vandring och kommer på sig väl ute att de saknar dom.

När man går på tur brukar man ha med sig en hel del saker. Kläder, vatten, ombyte, mat. Ja egentligen allt man behöver. Det är en hel del att tänka på inför sin vandring och när man är erfaren sker det mesta på rutin. Något som dock de allra flesta kan glömma, även om de är hur rutinerade som helst, är solkräm, myggmedel och solglasögon. Ofta glömmer man inte solkrämen eller myggmedlet mer än en gång, men solglasögonen kan ofta glömmas bort då det inte tar mycket plats och inte alltid ses som väsentligt att ha med sig. Förrän man är ute på sin tur.

Att köpa solglasögon handlar mycket om att hitta en bra mellannivå mellan stil och komfort. Vissa vill ha riktigt snygga glasögon men kanske inte tänker på UV-strålning eller hur mycket ljus de ska reducera medan andra tänker tvärt om. Att mixa dessa två tillsammans är definitivt ett smart sätt att hitta bra glasögon till bra pris. Klicka dig vidare och hitta dina nya glasögon!