Oavsett var man vänder sig i vårt avlånga land så finns det fantastiska vandringsleder att upptäcka. Om du är på väg till Norrköping så kan du hitta flera olika leder som du kan vandra. I centrala delarna av staden så hittar du flera olika leder som du kan upptäcka.

Är du på gång och planerar din sommarsemester så kanske Norrköping är stället som du ska uppleva under din ledighet. Boka in dig på Elite Grand Hotell som är ett av de bästa hotellen i staden för kortare men också längre vistelser. Det finns mycket att se och uppleva i Norrköping om du inte är intresserad av de vandringsleder som finns i kommunen. Norrköping har ett centrum med massor med olika typer av butiker inom gångavstånd till varandra. Det finns även gott om caféer och restauranger som du kan vila dina trötta fötter efter en dags shopping.

Det finns tätortsnära vandringsleder som du enkelt klarar av att vandra under en dag. De är ordentligt markerade så det är inga problem att hitta fram och genom dessa leder. Du tar dig enkelt med buss till de olika lederna för en dags vandring. Även om du skulle hinna med alla leder under en dag så välj ut en eller två leder som du tar under en dag. Det finns även rastplatser med eldstäder för den som vill ta med sig fika eller något att laga till över öppen eld. Var nog att kontrollera om det är något eldförbud som gäller.