Örnsköldsvik är en vacker hamnstad i mellersta Sverige, staden är också en del av det vackra Höga Kusten. Den här lilla norrländska pärlan har något för alla och här är det minst lika vackert på vintern som på sommaren. 

Örnsköldsvik är en riktig hockeystad och flera framgångsrika hockeyspelare har startat och byggt upp sina karriärer här, bland annat Peter Forsberg och bröderna Sedin. Den här staden osar sport och sett ur ett stort perspektiv så är Örnsköldsvik en förhållandevis aktiv kommun med många framgångsrika idrottsföreningar.

I Örnsköldsvik så satsar man också mycket på det kulturella utbudet vilket också har bidragit till att den här staden är en attraktiv semesterort även på vintern. Här kan man bo centralt och bekvämt med närhet till såväl slalombacken som den rikskända nöjesarenan Fjällräven center. I Örnsköldsvik händer det alltid något skoj och i dagarna så kommer Melodifestivalen deltävling 4 att gå av stapeln här, vill du besöka den här fantastiska staden så kan du alltid gå in på Modohockey.se och se vilka kommande event som är på gång.

Norrland är ju mest känt för sin vackra natur, majestätiska norrsken och vackra fjäll men här kan man också roa sig med nattklubbar, shopping, golf, bada eller spa:a på ett av Sveriges bästa upplevelsebad. Gillar du friluftsliv så är Örnsköldsvik den perfekta staden att vintersemestra i, här kan du åka slalom eller snowboard i flera olika roliga och varierande backar, pimpla på flera insjöar, köra skoter längs vackra leder eller åka korglift upp till toppstugan på det ökända Skuleberget som har en av Sveriges absolut mäktigaste vyer.